top of page
IMG_1498.jpg

Ben jij klaar om je garderobe te 
optimaliseren én je zelfvertrouwen weer terug te winnen?
 

Als ex-shopaholic en psychiatrisch verpleegkundige help ik jou je stijl te (her)ontdekken en verbeteren, zodat je met meer zelfvertrouwen creëert, je krachtiger presenteert en je daardoor grotere successen behaald.

Creëer een garderobe vol veelzijdigheid, liefde, efficiëntie en moois én wordt weer verliefd op jezelf én je kast.

7 op de 10 vrouwen zeggen dat ze niet assertief genoeg zijn om bij hun mening of beslissing te blijven als ze zich onzeker voelen over hun uiterlijk.

Bron: Huffington Post, News.com.au, 2017

Best shockerend toch?

 

Kleding gaat zoveel verder dat je even 'mooi aankleden'. Ik geloof dat wanneer jij een positieve relatie opbouwt met je eigen kast en spiegel(beeld), dat dit een enorme impact heeft op je zelfbeeld, zelfvertrouwen en hoe jij op komt dagen in je professionele- en privéleven. 

Ik ben Annelies  (aka style educator- en mentor) en wil ik jou helpen om een positieve relatie te ontwikkelen met je kleding, stijl en zelfbeeld.

Schermafbeelding 2023-08-31 om 09.02.32.png
Schermafbeelding 2023-06-25 om 07.17.51.png

GRATIS STYLE TEST

Ontdek in 3 minuten gratis je eigen 'stijl-essentie'. Aan de hand van 10 vragen (her)ontdek jij je stijl-persoonlijkheid, wat jouw inzicht geeft welke kleding er nu precies past bij je leven- en karakter

Als drukbezette vrouw heb je vele rollen te vervullen en wil je extra zelfverzekerd overkomen. Je wilt het op alle vlakken in je leven zo goed mogelijk doen. Naast dat je in je professionele leven goed voor de dag wilt komen, wil jij jezelf ook niet verliezen in de ongeschreven regels van de 'dresscode' op het werk en of professie. Je wilt serieus genomen worden, maar ook trouw aan jezelf blijven. Wanneer jij op anderen meer waarde wil overbrengen op én hen wil inspireren, dan wil je dat er naar je geluisterd wordt.Maar om gehoord te worden, moet je wel je plek durven te claimen.

Ik geloof dat de juiste kleding je zelfvertrouwen vergroot en je daardoor meer bij jezelf durft te blijven.

Schermafbeelding 2023-08-31 om 09.03.16.png

Master your Style Essence

Stop nu met het kopiëren van andermans anders haar kleding(stijl), (her)ontdek je eigen stijl-essentie en start vol zelfvertrouwen met het samenstellen van je eigen droomgarderobe.

IMG_1835 2.JPG

About Me

Mijn missie is ontstaan vanuit mijn interesse in de psychologie en mijn onbegrensde passie voor kleding. Sinds mijn pubertijd ben ik al gefascineerd door het samenspel van verschillende stoffen, kleuren en structuren. 

 

Maar wat mij vooral boeide, was het besef, dat een bepaalde look een specifiek en intens gevoel kan geven. Het kiezen en samenstellen van je outfit, is niet alleen een handeling; het is een vorm van gedrag dat een scala aan emoties met zich meebrengt. 

 

De keuze van je kleding heeft impact op ons brein, zelfbeeld, emoties en gedrag en is dus beïnvloedbaar. En daar maak ik graag positief gebruik van. 

Met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige, geloof ik dat een natuurlijke uitstraling begint aan de binnenkant. Als je teruggaat naar je essentie en verbinding maakt tussen het innerlijk en je uiterlijk, ontstaat er iets bijzonders. 

Namelijk: dat je kleding ervoor zorgt dat je zelfbeeld, emoties en gedrag positief worden beïnvloed én je daardoor verder komt in je carrière en privéleven.

 

En daar wil ik je graag bij helpen.
 

Your wardrobe, 

is where your story begins...

I want to help you create your own unique story.

bottom of page