top of page
IMG_1489_edited.jpg

Stijlvol zaken doen en volop elegant genieten in je privé, vanuit een verfijnde en unieke kledingstijl.

Ervaar jij nog te weinig erkenning voor je succes vanuit je omgeving? Heb jij het gevoel dat je nog te vaak op de achtergrond verdwijnt? En pak je nog niet genoeg leiderschap? Twijfelen (potentiële) klanten soms of jij de juiste expert voor ze bent? Raak je gefrustreerd wanneer jij voor je kast staat? Of weet nooit hoe jij je moet kleden voor een belangrijk event, presentatie of fotoshoot? 

Als high-level imago- en kleding expert, help ik je een elegante en unieke kledingstijl te creëren, die jouw waarde en expertise onderschrijven. JIJ bent je bedrijf en JIJ bent verantwoordelijk voor het behalen van je al je successen. En dit succes mag worden opgemerkt. Ik help je stijlvol zaken te doen, zodat iedereen ziet dat jij The Boss bent.

Mijn visie is dat als jij je zelfverzekerd voelt in je kleding, dit niet alleen positieve invloed heeft op je business, maar ook op je privéleven.

 

Ben jij er klaar voor om op de voorgrond te stappen én erkent te worden voor de expert die je werkelijk bent?

Mijn werkwijze

Ik geloof dat je met een elegante & unieke kledingstijl meer positie gaat pakken, je gewaagder uit durft uit te spreken én sterker vasthoudt aan je eigen visie. Hierdoor zul je opgemerkt worden, zonder jezelf te overschreeuwen.

 

 

Interessante klanten zullen zich tot jou aangetrokken voelen en met je willen samenwerken.

 

Met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige is mijn werkwijze holistisch en ga ik uit van de overtuiging: ‘als je aan de buitenkant wilt stralen, moet je aan de binnenkant beginnen’. We duiken dieper dan alleen je uiterlijk, want juist daarbinnen, ligt de sleutel van het ontwikkelen van je unieke stijl. 

 

Verwacht in een samenwerking met mij geen ‘quick-fix’, want juist door 'all-in' te gaan, boeken we het beste resultaat. 
 

We creëren vanuit je persoonlijkheid, business en leefstijl een unieke en elegante kledingstijl, zodat we daarna kunnen bouwen aan een efficiënte en tijdloze garderobe. Je leert op een andere manier naar jezelf en kleding te kijken, zodat je bewuste en juiste keuzes maakt, waar je langdurig plezier van hebt.

 

Ik help je aan kwalitatieve garderobe, waar je ontdekt nieuwe, unieke 'looks' te creëren , zodat je voor iedere situatie in je leven je on-top voelt.

Over mij...

In de afgelopen jaren ben ik van een 'impulsieve shopaholic' getransformeerd naar een bewust-shoppende imago- en kledingexpert en help ik vrouwen zich zelfverzekerd te kleden op een bewuste manier.

Met mijn eigen ervaring als shopaholic en met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige weet ik als geen ander dat zelfwaardering vanuit binnen moet komen.

 

Mijn visie is dan ook, wanneer jij aan de buitenkant wil stralen, dan zul je aan de binnenkant moeten beginnen.
 
Ik geloof dat het geven om ‘hoe we eruit willen zien’, allesbehalve oppervlakkig is, aangezien kleding ons zelfbeeld, prestaties en (aankoop) beslissingen beïnvloed.

 

Kleding bepaalt onze identiteit, bevorderd ons zelfvertrouwen. Door aan je uitstraling te werken, blijf je meer bij jezelf én wordt daardoor je geloofwaardigheid vergroot, zonder te overheersen.


Een eigen stijl ontwikkelen is altijd een authentiek proces, omdat het moet integreren in jouw leven. Naast dat je uiterlijke kernmerken uniek zijn, kijk ik ook naar je leefsituatie, visie, persoonlijkheid, wensen, doelen en budget. Daarop basseer ik mijn stijladvies.

IMG_1493.jpg
bottom of page