top of page

FACTS

DE JUISTE PRESENCE VERGROOT JE CARRIERE MOGELIJKHEDEN

Het ontwikkelen van een sterke presence is niet slechts een combinatie van een attitude en stijl, maar is dé sleutel tot het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, versterkte communicatie-skills en succes. Als je eenmaal een uitstraling weet te creëren die volledig in lijn is met je innerlijke boodschap, kan dit je privé en professie positief beïnvloeden.

 

Door precies te weten welke soort kledingstukken jouw gehele presence doen versterken stelt je in staat om je meer te richten op je carrière, persoonlijke groei en zaken die jij belangrijk vindt, zonder je te laten leiden wat anderen er van denken.

Het versterken van je presence door een persoonlijke kledingstijl is een investering in jezelf die niet alleen je uiterlijk transformeert, maar ook zorgt voor een professionele en persoonlijke vooruitgang en groei. Het is de weg naar effectief leiderschap en het heeft de kracht je stem te laten horen.

 

Maar om dit te bereiken, is het essentieel om precies te weten welke soort items aansluiten bij jouw persoonlijkheid, ambities en verhaal. En dat wil ik je graag leren begrijpen, zodat je vol zelfvertrouwen je verhaal gaat delen. 

StudioPhylicia_ANNELIES_HA_28.jpg
IMG_1835 2_edited.jpg
StudioPhylicia_ANNELIES_HA_1.jpg

HOE DAN?

MAAR WAAR MOET JE BEGINNEN?

Je probeert het echt wel, je stijl ontdekken. Zo koop je soms wat influencers dragen, lees je wel eens een stijl blog, je hebt misschien al eens een kleurtype advies gedaan of je neemt het advies van een verkoopster aan. Maar toch houd je het gevoel dat je ‘niets hebt om aan te trekken’, word je overweldigd door al het aanbod en begrijp je nog steeds niet welke items er wel voor je werken. 

Als je belangrijk event, presentatie of netwerkborrel op de planning hebt staan, raak je in de stress of gefrustreerd, omdat het vinden van de juiste outfit energie-slopend voor je is. Je hebt altijd het gevoel dat je achter de feiten aan loopt en nooit écht iets geweldigs kunt vinden. 

En ondanks dat je een krachtige vrouw bent, voel jij je nog te vaak onzeker in je kleding. Vooral als je voor groepen moet staan, ben je ergens bang wat anderen van je vinden. Vragen zoals; ‘welke items passen er nou echt goed bij mijn lichaamsvormen, welke kleuren harmoniseren het mooist en hoe combineer ik nieuwe items met de rest van mijn garderobe’ spoken regelmatig door je hoofd. 

 

Toch verlang je er naar om er wel goed uitzien, je zelfverzekerd te voelen in je kleding en met een trots gevoel naar jezelf in de spiegel kijken. Je wil een kast met parels waar je dé perfecte outfit voor welke gelegenheid dan ook binnen no-time samenstelt. Je wilt af van het ‘niets om aan te trekken’ gevoel en meer tijd en energie overhouden voor zaken die jij belangrijk vindt.

StudioPhylicia_ANNELIES_HA_23_edited.jpg

INTRODUCING 

DIY CURSUS 'PRESENCE'

In deze DIY cursus ontdek jij hoe jij een sterke presence creëert, zodat jij op een natuurlijke manier meer impact maakt. Leer hoe je stijl niet alleen je (visuele) uitstraling en je kernboodschap versterkt, maar ook een efficiënte en harmonieuze garderobe opbouwt. 

 

Ontdek de kunst van bewuste kledingkeuzes en leer hoe deze een bijdrage leveren aan een krachtig visueel beeld, zodat je niet alleen gezien, maar ook

gehoord en herinnerd wordt.

RESULTS 

WELKE RESULTATEN MAG JE NA DEZE CURSUS VERWACHTEN?

01

Dieper begrip van je persoonlijke stijlprofiel-, identiteit- en smaak.

Meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld, omdat je met trots naar jezelf in de spiegel kijkt. 

02

03

Je beschikt over de kennis om je stijlvol als comfortabel te kleden in diverse situaties, zowel als in je professie-en privé.

Het creëren en versterken van een onderscheidend persoonlijk of professionele merkidentiteit. Mensen weten voortaan wat ze van je kunnen verwachten.

05

Meer tijd en focus op de zaken die jij belangrijk vindt in je leven, omdat je veel beter weet over wat je aan moet trekken naar welke gelegenheid of situatie in je leven. 

04

Nieuwe carrière mogelijkheden, omdat jij jezelf sterker durft uit te spreken, je meer gezien wordt in je kwaliteiten en meer ruimte pakt. 

06

Schermafbeelding 2023-12-13 om 21.34.59.png
IMG_2737.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

ONTDEKKEN VAN JE EIGEN STIJLPROFIEL

A.H.V praktische tools jij ga je stijl identificeren en begrijpen. Je duikt dieper in je innerlijke en fysieke kernmerken, zoals je archetypes, kleurenpalet en body-shape.

AANGAAN VAN STIJLUITDAGINGEN

Je leert om te gaan met jouw stijl uitdagingen, zodat jij uit je comfort-zone kan stappen en daardoor nieuwe stijlvaardigheden kunt ontwikkelen. 

HEROPBOUWEN VAN JE GARDEROBE

Tot slot integreer jij je eigen stijlprofiel in je garderobe en leven, zodat je precies weet welke items je wel of niet aanschaft.

DIY CURSUS

PRESENCE

 Persoonlijkheid-en stijl analyse a.h.v. 9 archetypes

Dresscodes voor leefstijl & je wekelijkse activiteiten

Een persoonlijk kleurenpalet samenstellen 

Body-type analyse + test + body-type sheets

Seizoens-basis-en accentitems stappenplan & keuze van stoffen en materialen.

Detox-methode + stappenplan voor herindeling van je kast. 

Leren combineren a.h.v. formules en je persoonlijke stijl archetypes. 

Schoenen kiezen, hoe doe je dat?

Concreet stappenplan voor het (mindfull) shoppen, zowel voor online- als in een fysieke winkel.

Miskopen voorkomen, omgaan met de sale & mijn advies voor de mooiste merken en winkels op budget

BONUS: video-en fotoshoot styling

bottom of page