top of page

Algemene voorwaarden

Algemene informatie 

In dit document vind je praktische informatie aangaande de lente deal, zodat je weet wat je kunt verwachten en we samen tot een prachtig resultaat kunnen komen. 

 

De samenwerking

De samenwerking van de ‘1:1 samenwerking' is 2 x face-to-face en 3 x online. Voorafgaand aan onze eerste afspraak wil ik graag dat je een intake-formulier invult, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.

In onze 1:1 samenwerking’ hebben we 2 x een fysieke afspraak en 3 x een online gesprek van 60 minuten, waarbij we je problemen vaststellen, wensen en behoeften bespreken.

We plannen na de intake 2 data's voor de kick-off en shopsessie.
In week 10 van onze samenwerking plannen we nogmaals een online call, om te kijken wat ik nog voor je kan betekenen en welke laatste items er nog moeten worden toevoegt. 

Dit is wat je praktisch krijgt in de 1:1 samenwerken. 

  • Een kick-off sessie van 30 minuten waarin we al je wensen bespreken;

  • 1 x fysieke sessie van 4 uur bij je thuis voor de gehele stijl sessie + detox;

  • 1 x online sessie van 30 minuten voorbespreken van de fysieke shopsessie;

  • 1 x fysieke shopsessie van 3 uur bij je thuis; 

  • Het ontvangen en integreren van een digitale APP, waarbij ik je gehele garderobe digitaliseer;

  • In week 10 een online meeting van 60 minuten voor het bespreken van de laatste eventuele shopitems

  • Hulp bij fotoshoot-, video- of event styling.

  • 12 weken lang Voxer Support, waar je iedere week een styling vraag kan stellen.

1 op 1 samenwerkingen en afspraken

In onze samenwerking zullen wij elkaar 2 keer online treffen. Styling is zeer persoonlijk en moet goed voelen. Ik verwacht van je dat je eerlijk tegen mij bent, want dan alleen kunnen we tot een goed resultaat komen. Deze eerlijkheid werkt van beide kanten en ik zal ook eerlijk tegen jou zijn. 

 

Wanneer je niet tevreden bent over de gekozen items, mag je dit laten weten. Dan ga ik nog 1 keer voor je op zoek naar items die voor jou beter voelen. 

 

Mocht je ziek worden wanneer er een afspraak is gepland, zullen we een nieuwe datum plannen. Het liefst laat je dit het liefst 24 uur van tevoren weten. Evenals wanneer ik ziek word, zal ik dit tijdig laten weten. 


Voorafgaand aan onze afspraak verwacht ik, dat je voorbereid bent. 

Mocht je ziek worden wanneer er een afspraak is gepland, zullen we een nieuwe datum plannen. Het liefst laat je dit een dag van tevoren weten. Evenals wanneer ik ziek word, zal ik dit tijdig laten weten. 


Wanneer onze geplande afspraak om een of andere reden niet uitkomt, kun je dit minstens 5 dagen van te voren laten weten. Cancel je de afspraak later dan 5 dagen, dan zal ik 150,00 euro kosten in rekening moeten brengen.

Betalingsafspraken
Wanneer je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en het aanmeldformulier hebt ingevuld, zul je binnen 2 werkdagen je factuur ontvangen. Je hebt dan 10 dagen de tijd om aan de betaling te voldoen. 

 

Je hebt een mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Dit zou in de drie maanden dat we samenwerken in 3 termijnen betaald kunnen worden. De betaling kan in drie termijnen worden betaald, dit zal dan 3 x € 850,- excl BTW + reiskosten zijn. 


Het gehele bedrag mag ook in 1 termijn van  €2500,- excl BTW + reiskosten betaald worden

Reiskosten
De reiskosten zijn 0,19 c per km vanaf 20 km vanuit Groningen.
Voor de shopdag in Amsterdam / Utrecht wordt een standaard tarief van 100,00 euro excl. btw berekend aan reiskosten.


Het gehele bedrag mag ook in 1 termijn van  €2500,- excl BTW + reiskosten betaald worden.  

Zoom- Link voor de online afspraken:
 

https://us06web.zoom.us/j/6406521614?pwd=em9VNU5OUlpNZ2dzYU9sS2tzZEdQUT09

Google Drive 

Tijdens onze samenwerking kun je heel gemakkelijk gebruik maken van de Google Drive Map. Hier staan alle gegevens in die je over onze samenwerking moet weten, maar daarnaast kun je zelf ook bestanden/foto’s uploaden voor vragen. Zorg ervoor dat je de Google Drive hebt geïnstalleerd.  

 

Excel Bestand 

In het Excel Bestand ontvang je alle hyperlinks voor de online shop items die je kunt bestellen. Er staat een duidelijke guide, wanneer je de items kunt verwachten en weer moet retourneren. 

 

Belangrijk: je bent zelf verantwoordelijk voor het aanschaffen en retourneren van  alle items die je online koopt. En betaalt zelf de items. 

 

Pinterest
Op Pinterest maken we een moodboard bij het ontdekken van je stijl. Zorg er daarom voor dat je alvast een bord voor onze samenwerking hebt gemaakt, zodat we tijdens de kick-off sessie effectief bij je aan de slag kunnen. 

A-Closet App 

Tijdens onze samenwerking gaan we ook de gratis app A-Closet installeren. Met deze app kunnen we tijdens onze samenwerking, digitaal combinaties maken van al jouw items in je garderobe. Hierdoor hoef jij zelf niet meer te bedenken hoe je alles uit je kast haalt.

Ik regel dit allemaal voor je, hier hoef jij zelf niets voor te doen. 

bottom of page