top of page

Je bent enorm gegroeid, op zowel op zakelijk en privé vlak...

Je hebt een enorme groei doorgemaakt op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Je bent nu klaar om je autoriteitspositie meer te gaan claimen en op te vallen bij passende klanten. Je wilt gezien worden als dé expert in jouw branche. 

 

Klanten binnenhalen doe je al en je bedrijf draait daardoor al een goede omzet, maar je uitstraling weerspiegelt je groei (nog) niet. De kleding die je nu draagt reflecteert wie je voorheen was. En dat gevoel, frustreert.

Je bent nu niet tevreden over je gehele uitstraling.

 

Wanneer je een live of online in contact komt met (potentiële) klanten, heb je het gevoel dat je expertise niet matcht bij je uiterlijk.  Je presenteert jezelf niet zoals je eigenlijk zou willen. Het lukt je maar niet de vertaling te maken van je persoonlijkheid en visie naar een passende uitstraling door kleding.

 

Je hebt je nog te vaak het gevoel dat je onderschat wordt. Zo raak je bijvoorbeeld in de stress over wat je nu weer moet aantrekken naar die fotoshoot, sales-gesprek of netwerk-event, omdat je niet weet hoe jij je expertise op beeld het beste kan overbrengen. 

Maar met de kleding die je momenteel in je kast hebt hangen heb je nog steeds het gevoel dat je ‘niets’ hebt om aan te trekken en je daardoor niet overkomt zoals je zou willen. 
 

Je hebt het gevoel dat jij jezelf moet 'overschreeuwen' en teveel je best moet doen om gehoord en gezien te worden. Hierdoor wordt je nog niet altijd serieus genomen.

Stel je eens voor dat je uitstraling match bij wie je bent, zodat je vol zelfvertrouwen je expert-status claimt en daardoor betere klanten aantrekt?

-        

Dat je iedere dag vol zelfvertrouwen straalt in je outfit, jij je durft te laten zien en je daardoor onderscheid met je business. 

 

Stel je eens voor dat je iedere dag binnen 3 seconden je moeiteloos leuk kleedt, zodat jij je zelfverzekerd voelt in wat je draagt en daardoor krachtig overkomt zonder te overheersen. Door bij jezelf te blijven straal je meer autoriteit uit en word je ineens zichtbaar bij jouw gewenste klanten, die bereid zijn een hogere investering te doen voor je expertise.


Jij bent het gezicht van je bedrijf én mensen baseren hun aankoopbesluit op basis van connectie en vertrouwen. Je uitstraling helpt je om je boodschap te verwoorden, je als expert te positioneren en een emotionele verbinding te creëren tussen jou en je (potentiële) klant. Daardoor zullen zij gemakkelijk voor jou kiezen. 

04dcb76b-1cd3-4e20-827b-e2770f36ae2f_edited.jpg

Heb jij het gevoel dat...

 • Je nog te vaak wordt onderschat door potentiële klanten en daardoor je waarde en expertise niet genoeg kan overbrengen?  
   

 • Jij jezelf soms moet 'overschreeuwen' om gehoord en gezien te worden?
   

 • Je een doorsnee ondernemer bent, een duizend in een dozijn, waarbij je content niet écht van beeld afspat
   

 • Je anderen imiteert met kleding en daardoor 'blend' met de rest van de groep ondernemers?
   

 • Je tijdens netwerk-events je wat 'bleu' of juist 'too much' overkomt?
   

 • Je het je teveel tijd kost om er goed uit te zien, terwijl je liever met jouw expertise bezig wilt zijn?
   

 • Ondanks dat je veel kleding hebt, toch vaak het gevoel hebt dat je ‘niets’ hebt om aan te trekken?
   

 • Het iedere ochtend vaak  7-9 minuten duurt, wanneer jij je outfit hebt samengesteld?
   

 • 60 % van je kleding eigenlijk niet draagt en je regelmatig een miskoop doet? 

Succesverhalen

"Annelies is geweldig, ik ben denk ik haar grootste fan! Door mijn nieuwe kledingstijl heb ik mijn hele positionering naar een next-level gebracht! Het heeft me in staat gesteld om mijn omzet flink te verhogen"

IMG_6144.jpg

Verlang jij ook naar...

 • om die die vrouw te zijn die vol zelfvertrouwen straalt in haar kleding?
   

 • een uitstraling die volledig matcht bij je innerlijk en de visie van je bedrijf?
   

 • klanten die magnetisch tot jouw worden aangetrokken en je minder moeite hoeft te doen?
   

 • dat je als expert op jouw vakgebied wordt gezien én daardoor betere klanten aantrekt?
   

 • om iedere dag vol zelfvertrouwen te stralen in je kleding?   
   

 • een kledingkast waar je binnen no-time je look hebt samengesteld?

IMG_1474.jpg

Samenwerken?

HET 1:1 STIJL TRAJECT

In 3 maanden help ik je om je uitstraling te versterken door kleding, zodat je vol zelfvertrouwen je onderscheid in je branche en als serieuze speler wordt gezien. Kom in beeld bij je ideale klant die bereid zijn een hogere investering te doen voor jouw expertise.

Over mij...

Ik ben Annelies en met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige weet ik als geen ander dat zelfwaardering vanuit binnen moet komen. Mijn visie is dan ook, wanneer jij aan de buitenkant wil stralen, dan zul je aan de binnenkant moeten beginnen.
 
Ik geloof dat het geven om ‘hoe we eruit willen zien’, allesbehalve oppervlakkig is, aangezien kleding ons zelfbeeld, prestaties en (aankoop) beslissingen beïnvloed. Kleding bepaalt onze identiteit, bevorderd ons zelfvertrouwen. Door aan je uitstraling te werken, blijf je meer bij jezelf én wordt daardoor je geloofwaardigheid vergroot, zonder te overheersen.

 

De​ afgelopen 2 jaar heb ik minstens 30 vrouwen geholpen om hun eigen stijl te vinden en daarmee hun uitstraling te versterken.


Een eigen stijl ontwikkelen is altijd een authentiek proces, omdat het moet integreren in jouw leven. Naast dat je uiterlijke kernmerken uniek zijn, kijk ik ook naar je leefsituatie, visie, persoonlijkheid, wensen, doelen en budget. Daarop basseer ik mijn stijladvies.
 

IMG_1493.jpg

Succesverhalen

"Door Annelies voel ik mij niet alleen zelfverzekerder in wat ik draag, maar weet ik ook welke kledingitems voor mij goed werken. Mijn Personal Branding is hierdoor naar een hoger level gegaan. Ondanks ik nog dezelfde persoon ben, kom ik professioneler over". 

Nu in het 1:1 traject

DE GARDEROBE APP

Stel je eens voor dat je binnen 3 seconden je outfit hebt samengesteld? Dat je nooit meer hoeft na te denken over wat je aantrekt? Dat je voor iedere situatie, gelegenheid en seizoen de items in de kast hebt hangen.
Dat je oneindig met je kleding kan combineren?


In mijn 1:1 traject digitaliseren we je gehele garderobe.

28.png
27.png

Wat kan je verwachten in een samenwerking met mij?

01

Je ontwikkelt met mijn hulp een elegante, tijdloze en unieke kledingstijl passend bij je persoonlijkheid, leefstijl én bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf en/of professionele positie.

02

Door een uitgebreide intake, stijlsessie, figuur-en kleuradvies schets ik een unieke kledingstijl voor je, passend bij je business en bedrijf. We creëren een persoonlijk kleurpalet, moodboard én stijlwoorden als fundament van je unieke stijl. 

03

We doen een garderobe-detox, waar we alle items die niets meer voor je doen verwijderen uit je kast, zodat er ruimte ontstaat voor items die volledig 100 % aansluiten bij jou. Van de overgebleven items maak foto's voor het digitaliseren van je garderobe. 

04

We hebben je stijl en uitstraling vastgesteld en ik ga nu voor jou shoppen. Dit doe ik volledig online. Je ontvangt een overzichtelijke shoplijst, waar je super gemakkelijk zelf alles kunt bestellen.  

05

Wanneer alle shopitems besteld zijn, kom ik bij je thuis om alle nieuwe items samen door te passen en de items te integreren bij de rest van je garderobe. 

06

Alle items (oud en nieuw) komen digitaal in een app te staan, die ik volledig voor je beheer. Ik maak alle nieuwe combinaties, voor verschillende gelegenheden en situaties. 


07

Je stijl ontwikkelen vraagt om een andere mindset en daarom ben ik er om je te ondersteunen. Ik sta 10 weken lang aan je zij voor vragen, meekijken met branding-shoots, events of andere zaken waar jij op je best moet zijn en alles uit je uitstraling wil halen.

Via Voxersupport heb je de mogelijkheid om 10 
weken lang, 1 x per week al je styling-vragen te stellen.

Schermafbeelding 2023-03-10 om 14.21.14.png
IMG_6122.jpg
a961507f-2feb-48f9-b7e1-575fbcb9650f 2_e

Mijn aanbod is er niet voor iedereen..

Voor wie is mijn 1:1 samenwerking?

 • Je bent een gevestigd ondernemer en een vrouw met ambities, die meer uit zichzelf wilt halen.
   

 • Jij wilt je onderscheiden van je concurrenten en gezien worden voor wie jij écht bent en waar je voor staat.
   

 • Jij wil dat je bedrijf een geloofwaardige en professionele indruk achterlaat.
   

 • Jij wil als expert in jouw vakgebied serieus zaken doen én mensen aantrekken die jouw waarde zien. 
   

 • Je bereid bent om te investeren in een kwalitatieve en duurzame garderobe, met kleding die wasbeurt na wasbeurt mooi blijven. 

 

 • Je bent bereid en in staat tussen de 2500 – 5000 euro te investeren in je nieuwe garderobe (alleen de kleding).
   

 • Jouw tijd is schaars en je wilt je bezighouden met zaken waar jij energie van krijgt. 

IMG_4253.JPG

Time to take action

CLAIM NU JE SPOT! 

Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, heb ik plek voor maar 2 nieuwe klanten per maand, die kunnen instappen in mijn 1:1 traject. Claim daarom nu je spot voor mei 2023

bottom of page