top of page
Gouden oorringen

BOUW JE DROOMKAST EN EXCELLEER ZOWEL IN ZAKELIJKE ALS PRIVÉ GELEGENHEDEN.

Creëer inzicht in hoe je unieke stijl en de juiste items in je garderobe een bijdrage leveren aan meer succes en geluk. Bouw aan een kwalitatieve garderobe en laat het je présence en communicatievaardigheden versterken, zodat jij stijl bewust excelleert. 

BEST INVESTMENT FOR YOURSELF

STIJLVOL EXCELLEREN,DAT KAN JIJ OOK 

Ik geloof dat iedere vrouw stijlvol kan excelleren. Ook jij kan een garderobe bezitten met prachtige parels die naadloos aansluitend op je persoonlijkheid, levensstijl en smaak.

 

Een stijlvolle en doordachte garderobe is niet slechts een verzameling van kleding, maar is dé sleutel tot het verkrijgen van meer tijd, innerlijke rust, zelfvertrouwen en succes. Met minimale inspanningen kun je diverse looks creëren die niet alleen je uiterlijk, maar ook je carrière en persoonlijk leven positief beïnvloeden.

 

Een zorgvuldig samengestelde garderobe stelt je in staat om je te richten op je carrière, persoonlijke groei en zaken die jij belangrijk vindt, zonder je enige zorgen te maken over kledingkeuzes of gehele présence

Het is een investering in jezelf die niet alleen je uiterlijk transformeert, maar ook een boost voor je carrière geeft. Want op het moment dat jij zelfverzekerd overkomt, zullen anderen jou gaan zien en worden je kwaliteiten sterker opgemerkt.

 

Maar om dit te bereiken, moet je wel precies weten welke kledingstukken in jouw kast thuishoren om dit effect te bereiken. Het leren begrijpen van je unieke stijl is de sleutel naar het versterken van je présence en het geluk. 

IMG_1498.jpg
IMG_1835 2_edited.jpg

HOE DAN?

MAAR WAAR MOET JE BEGINNEN?

Je probeert het echt wel, je stijl ontdekken. Zo koop je soms wat influencers dragen, lees je wel eens een stijl blog, je hebt misschien al eens een kleurtype advies gedaan of je neemt het advies van een verkoopster aan. Maar toch houd je het gevoel dat je ‘niets hebt om aan te trekken’, word je overweldigd door al het aanbod en begrijp je nog steeds niet welke items er wel voor je werken. 

Als je belangrijk event, presentatie of netwerkborrel op de planning hebt staan, raak je in de stress of gefrustreerd, omdat het vinden van de juiste outfit energie-slopend voor je is. Je hebt altijd het gevoel dat je achter de feiten aan loopt en nooit écht iets geweldigs kunt vinden. 

En ondanks dat je een krachtige vrouw bent, voel jij je nog te vaak onzeker in je kleding. Vooral als je voor groepen moet staan, ben je ergens bang wat anderen van je vinden. Vragen zoals; ‘welke items passen er nou echt goed bij mijn lichaamsvormen, welke kleuren harmoniseren het mooist en hoe combineer ik nieuwe items met de rest van mijn garderobe’ spoken regelmatig door je hoofd. 

 

Toch verlang je er naar om er wel goed uitzien, je zelfverzekerd te voelen in je kleding en met een trots gevoel naar jezelf in de spiegel kijken. Je wil een kast met parels waar je dé perfecte outfit voor welke gelegenheid dan ook binnen no-time samenstelt. Je wilt af van het ‘niets om aan te trekken’ gevoel en meer tijd en energie overhouden voor zaken die jij belangrijk vindt.

KLANTEN REVIEWS

Tamara van Vliet, Communicatie Strateeg

"Annelies is geweldig, ik ben denk ik haar grootste fan! Door mijn nieuwe kledingstijl heb ik mijn hele positionering naar een next-level gebracht! Het heeft me in staat gesteld om mijn omzet flink te verhogen".
Gouden schakelarmband

INTRODUCING 

1 op 1 coaching

Ik neem je van A-Z mee in het proces voor het ontwikkelen van je persoonlijke stijl en een efficiënte en stijlvolle opbouw van je garderobe. Daarbij sluit graag aan bij jouw wensen en behoeften. 

RESULTS 

WELKE RESULTATEN MAG JE NA ONZE SAMENWERKING VERWACHTEN?

01

Een duidelijk op maat gemaakt stijlblauwdruk, die volledig aansluit bij jouw leefstijl, persoonlijkheid en fysieke kernmerken (body+kleur), waar jij je hele leven op terug kunt vallen.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld, omdat je met trots naar jezelf in de spiegel kijkt. 

02

03

Een overzichtelijke garderobe, met kledingitems die met elkaar harmoniseren, zodat het samenstellen van nieuwe looks voor iedere situatie in je leven een makkie wordt.

Betere aankopen en meer rendement uit je kledingitems. Doordat je durft te investeren in kwalitatieve stukken, sluiten de Items niet alleen mooier aan, maar gaan ze ook nog eens langer mee.

04

05

Meer tijd en focus op de zaken die jij belangrijk vindt in je leven. Door je niet meer druk te hoeven maken over wat je aan moet trekken naar welke gelegenheid of situatie in je leven, omdat je alles al hebt. 

Nieuwe carrière mogelijkheden, omdat jij jezelf sterker durft uit te spreken, je meer gezien wordt in je kwaliteiten en meer ruimte pakt. 

06

WAT GAAN WE DOEN?

JE STIJL SITUATIE IN KAART BRENGEN

We brengen aan de hand van verschillende methodes en tools je gehele stijl situatie in kaart. Door inzicht te krijgen in je innerlijk en fysieke kernmerken weten we welke stijl er precies bij jou past.

EEN STIJLPLAN MAKEN

Aan de hand van de verzamelde gegevens maak ik voor jou een stijlplan op maat, zodat je precies weet welke stijl er bij je past en hoe jij je stijl vertaalt naar een harmonieuze garderobe.

HET STIJLPLAN SAMEN UITVOEREN

Wanneer ik het stijlplan heb gecreëerd gaan we naar de uitvoering ervan. Door een detox te doen en een shopsessie leer jij nog meer over welke items er 100 % geschikt zijn voor jou.

IS DIT VOOR JOU?

VOOR WIE IS 'STIJLVOL EXCELLEREN'

GESCHIKT?

  • Je bent een zelfstandige en krachtige vrouw, en wilt graag met je présence naar een hoger level. 
     

  • Je wilt je niet meer urenlang bezig houden met het zoeken naar kledingitems die perfect bij je aansluiten. Je wilt gewoon dat het geregeld is. 
     

  • Zelf steek je graag je energie in andere zaken die jij belangrijk acht, maar tegelijkertijd wil je er gewoon iedere dag goed en professioneel uitzien.
     

  • Je hebt de wens om je garderobe op orde te hebben met kwalitatieve items die langdurig meegaan en harmoniseren met de rest van je garderobe. 
     

  • Je wilt iedere dag binnen no-time de perfecte outfit uit je kast trekken, zonder dat het je teveel tijd of energie kost.

StudioPhylicia_Annelies_23_websize 2_edited_edited.jpg
image00004.jpeg

INVESTERING

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik graag van jou, waar je wensen en behoeftes liggen. Na ons gesprek ontvang je een voorstel op maat met daarbij een offerte. De investering voor persoonlijke styling start vanaf 2297,- euro excl. btw.

bottom of page