top of page

IF YOUR PRESENCE DOESN'T WORK, NEITHER WILL YOUR WORD

VERGROOT JE

IMPACT & SUCCES,

Als je op zoek bent naar een upgrade van je présence & zelfvertrouwen dan ben je hier precies aan het juiste adres. Als impact-en uitstralingscoach leer ik jou je zelfverzekerd te kleden, zodat jij je krachtiger presenteert én daarmee grotere successen behaald.

Ontdek en leer hoe jij authentiek in je kracht komt te staan en hoe kleding daar een bijdrage aan levert. Ik leer je niet alleen stijlvol, maar ook strategisch te zijn, zodat jouw kledingstukken een waardevolle bijdrage gaan leveren aan je communicatie stijl, positionering en succes.
 

Je hoeft niet altijd harder te werken, om gezien te worden, want er bestaat een effectievere manier om serieus genomen te worden. Zoals het versterken van je présence.

IMG_9917.JPG
StudioPhylicia_Annelies_23_websize 2_edited_edited.jpg

MORE than JUST A STYLISH wardrobe

7 op de 10 vrouwen zeggen dat ze niet assertief genoeg zijn om bij hun mening of beslissing te blijven als ze zich onzeker voelen over hun uiterlijk.

Shockerend toch?
 

Kleding gaat zoveel verder dat je even 'mooi aankleden'. Ik geloof dat wanneer jij een positieve relatie opbouwt met je eigen kast en spiegel(beeld), dat dit een enorme impact heeft op je zelfbeeld, zelfvertrouwen en hoe jij op komt dagen in je professionele- en privéleven. Neem de kracht van je garderobe serieus én ervaar welke voordelen je het kan brengen. Ik leer jou je zelfverzekerd kleden, zodat je présence wordt versterkt én je wel bij je besluit en mening durft te blijven.

IMG_9915.JPG

OVER MIJ

IK BEN 
ANNELIES EN IK BEN IMPACT-EN UITSTRALINGS-COACH

Met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige, geloof ik dat een natuurlijke uitstraling begint aan de binnenkant. Als je teruggaat naar je essentie en verbinding maakt tussen het innerlijk en je uiterlijk, ontstaat er iets bijzonders. 

Namelijk: dat je kleding ervoor zorgt dat je zelfbeeld, emoties en gedrag positief worden beïnvloed én je daardoor meer mogelijkheden creëert in je carrière en- privéleven.

 

En daar wil ik je graag bij helpen.

StudioPhylicia_Annelies_23_websize 2_edited_edited.jpg

DREAM

BEN JIJ KLAAR OM JE GARDEROBE TE OPTIMALISEREN EN JE ZELFVERTROUWEN TERUG TE WINNEN?

Als je op zoek bent naar een upgrade van je présence & je garderobe dan ben je hier precies aan het juiste adres. Als style consulent- en trainer leer ik jou je zelfverzekerd te kleden, zodat jij je krachtiger presenteert én daarmee grotere successen behaald.

Ontdek en leer hoe je een flatterende en functionele garderobe op maat samenstelt, zodat jij iedere dag je moeiteloos vol zelfvertrouwen kleedt. 

StudioPhylicia_Annelies_24_websize 2.jpg

"Door Annelies voel ik mij niet alleen zelfverzekerder in wat ik draag, maar weet ik ook welke kledingitems voor mij goed werken. Mijn Personal Branding is hierdoor naar een hoger level gegaan. Ondanks ik nog dezelfde persoon ben, kom ik professioneler over"

Julia Wiggers - Carriére Coach

Gouden oorringen

OOK VOOR MIJ?

Ik geloof dat iedere vrouw stijlvol door het leven kan gaan. Dat de kast waar jij naar verlangt ook mogelijk is voor jou. Maar daar heb je wel de juiste kennis & tools voor nodig. 

En daarbij wil ik je graag helpen. 

WAYS TO WORK TOGETHER

DIY cursus

1 Daagse Power Presence

Privé

In de DIY cursus leer ik je a.h.v. van praktische stappen om een krachtige présence te ontwikkelen en een stijlvolle garderobe op te bouwen.

In dit 1 op 1 privé ga je met mij persoonlijk je gehele présence en garderobe naar een hoger niveau tillen. Ik begeleid je 6 weken.

In een groep van 4 tot 5 gelijkgestemde vrouwelijke leiders werk je aan je presence en heb je alle tools om een je stijl te versterken en verfijnen.

bottom of page