top of page

TRAINING PRESENCE

Is een eendaagse trainingsdag voor experts die het verschil willen maken een unieke locatie, waar je in groepsvorm van minimaal 5 tot maximaal 7 personen aan de slag gaat met het versterken van je presence door te werken aan je uitstraling, zelfvertrouwen, stijl en garderobe.

StudioPhylicia_Annelies_195_websize.jpg

Je hebt al indrukwekkende dingen gedaan en successen behaald.

Maar in een wereld waar zichtbaarheid en ambitie de sleutel tot succes is, streef jij als gedreven professional altijd naar groei en zelfontwikkeling. Vol toewijding geef jij meer dan 100 % om je doelen te bereiken. Dat je inhoudelijk uitblinkt, dat is wel duidelijk: je weet wat je waard bent en waar je goed in bent.

 Toch heb je ergens het gevoel dat je expertise niet altijd wordt gezien en erkent.

 • Dat ondanks je mooie prestaties, jij niet altijd de erkenning voelt die je verdient, mogelijk omdat je onvoldoende opvalt. 

 • Dat je expertise niet duidelijk genoeg wordt gecommuniceerd, waardoor anderen niet volledig begrijpen wat je te bieden hebt. 
   

 • Dat het benadrukken van je eigen prestaties en capaciteiten uitdagend voor je is, wat je zichtbaarheid belemmert. 

 • Dat je moeilijkheden ondervindt bij het opbouwen van professionele relaties, wat belangrijk is voor erkenning en groei. 
   

 • Dat je het gevoel hebt dat je carrière niet de gewenste richting opgaat, ondanks je harde werk en toewijding. 

 • Dat je om waardering te krijgen, je mogelijk geneigd bent anderen te pleasen, wat ten koste gaat van je eigen visie en integriteit. 

 • Dat je worstelt met het vinden van een professionele stijl die zowel authentiek als overtuigend is, waardoor jij je soms minder zelfzeker voelt in zakelijke settings. 

Én dit heeft negatieve invloed op je vermogen om eigen koers te varen, jezelf te promoten én je impact te vergroten. Je streven naar perfectie kan je verlammen, waardoor je aarzelt om actie te ondernemen of nieuwe uitdagingen aan te gaan, uit angst voor fouten of kritiek. 

Je zet jezelf nét iets te vaak aan de kant voor je professionele doelen, maar is dat wel de manier?

WAT IK JOU GUN IS:

Dat jij vol zelfvertrouwen jezelf gaat te laten zien, je krachtig durft uit te spreken en dat je effectief gaat communiceren, zodat jouw ideeën gehoord worden en je invloed groeit

 

Zodat je in elke situatie kunt schitteren, anderen kunt inspireren en jouw unieke bijdrage op een impactvolle manier kunt delen.

Ik gun je een authentieke zelfexpressie, waarbij je niet alleen je woorden gebruikt, maar je stijl en lichaamstaal in lijn is met je ware essentie en jij je daardoor onderscheid

Ik wil voor jou een stijlvolle en tijdloze garderobe, met kledingstukken die jouw persoonlijkheid, leefstijl en ambities weerspiegelen, zodat je iedere (zakelijke) uitdaging vol vertrouwen tegemoet treedt en jij jezelf naar een hoger niveau brengt. Dat je zelftwijfel verandert in vastberadenheid en je letterlijk 'steviger in je schoenen' komt te staan.

 

Presence coaching is een reis van zelfontdekking, empowerment & groei, dat zich richt op de mix-en match van het innerlijk & uiterlijk. En dat wens ik iedere ambitieuze vrouw toe. 

POWER PRESENCE IS EEN
TRANSFORMATIE-TRAINING, WAAR WE GAAN WERKEN AAN JE ATTITUDE EN STIJL.

In  6 weken transformeren we je gehele présence naar een hoger niveau, zodat jij in een relatief korte tijd, een stijlvolle garderobe opbouwt, meer zelfexpressie durft te tonen, gewaagdere stappen durft te zetten en nieuwe uitdagingen aangaat. 

A.B (Anoniem) - Coördinator Zorg

"Annelies haar aanpak is dat ze je aanzet tot de kern te komen, tot weer in contact komen met jezelf en ze leert je liefdevoller naar jezelf te kijken en dat in combinatie met kleding en stijl. 

 

Mijn zachte, kwetsbare kant mocht gezien worden en ik leerde vertrouwen te hebben in mezelf en mijn keuzes. Daardoor voel ik me krachtiger dan ooit zowel in mijn werk als privé".

IK BEN ANNELIES EN IK BEN PRESENCE COACH

Met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige geloof ik dat een natuurlijke uitstraling begint aan de binnenkant.

 

Presence coaching biedt een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling, waarbij de focus ligt op het versterken van zowel innerlijke als uiterlijke kracht. Het combineert het cultiveren van een zelfverzekerde attitude, met het optimaliseren van stijl en kleding om een krachtige présence te creëren.

Het doel is niet alleen om professionele impact te vergroten, maar ook om authentiek leiderschap, je kernboodschap en welzijn te bevorderen.

En daar wil ik je graag bij helpen.

StudioPhylicia_ANNELIES_HA_85.jpg
bottom of page